ONLINE WORKSHOPS

Indisch koken lijkt soms een complexe klus. En eerlijk is eerlijk, soms is dat ook wel zo. Soms komt er best veel ingrediënten of handelingen aan te pas, maar andere keren is het verrassend in z'n eenvoud. 

 

Meeste van ons die eerder aan culinaire workshops hebben deelgenomen zijn gewend om mee te koken. In deze workshops zal dat niet altijd het geval zijn omdat het duur van de workshop en/of het proces het niet toelaat. 

Dus hoe gaat het dan in z'n werk?
De workshop duur is tussen 90-120 minuten en is lekker informeel. We gaan "live" vanuit mijn eigen keuken, thuis. In de week voor de workshop ontvang je inlog codes zodat je online kan deelnemen. 
Om het eenvoudig uit te leggen zijn
er 2 workshop types.


Bij een demo-shop laat ik het hele proces zien en geef ik uitleg. Na de workshop ontvang je volledig receptuur en is de workshop nog 7 dagen beschikbaar om terug te kijken zo dat je zelf aan de slag kunt gaan. Een voorbeeld hiervan is de workshop Bapao Maken (aan de orde komt deeg maken, een uur rijzen, deeg verdelen, opbollen, vulling maken, vullen, narijzen en stomen .... het maken duurt normaliter veel langer dan 90 minuten).

Bij de meekook-shop, kan je zoals de naam al zegt, meekoken. In dit geval krijg je vooraf een ingrediënten en keukengerei lijst zodat je alles alvast klaar kunt leggen of voorbereiden. Tijdens de workshop kan je meekoken of een deel van het recept meekoken. Dit zal vooraf ook aangegeven worden. Na de workshop krijg je nog het volledig receptuur toe gestuurd.

Klik hier op naar de online workshop aanbod te gaan. 


 

FOTOGRAFIE: KRISTEL VAN  HERPT

"from my kitchen 

to yours"

 

Het mooie is,

deze keuken is voor

iedereen.

Doe je mee?

 

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon