De Nederlands-Australische Francis met haar Indische roots is een schoolvoorbeeld van wat iemand met passie en drive kan.

Ze werd publiekslieveling en finalist van het

4e seizoen Heel Holland Bakt en is sindsdien volop bezig met ondernemen. Naast het geven van demo’s en live cooking events publiceert ze in 2017 haar eerste kookboek Francis Bakt & Kookt THUIS, is huischef in Omroep Brabant's praat- en kijkprogramma Brabants Bont  en is de laatste 3 seizoenen  een van de vaste gastchefs geweest in de keuken bij het TV programma van Omroep Max, Tijd Voor Max.

In 2017 ging ze on-tour met haar Deliciously Healthy Tour waar ze mensen in het bedrijfsleven laat zien en proeven dat gezond eten ook lekker kan zijn.

Met trots ziet in 2019 Basisboek Indonesisch het daglicht en daarna volgt een vloed aan projecten waar de passie voor haar roots en de Indische keuken tot z'n recht komt. 

In het najaar van 2020 komt het vervolg. Stay tuned!  

 Ook in 2019 maakt ze de mini kookserie Makan Mee Met MAX onderdeel van Kook Mee Met MAX, waar ze de Indische keuken deelt zoals zij het "van ouds" heeft geleerd.

Zelfontwikkeling, proactief zijn en het beste uit jezelf halen vindt ze belangrijk. Vanuit haar eigen ervaringen inspireert ze mensen om talenten en passie te ontdekken en lef te hebben om daarmee aan de slag te gaan.

 

Francis is een mensen-mens. Samen zijn en koken voor haar gezin, familie en vrienden is haar ultieme zondag middag.

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon